Bell Schedules » Second Semester Final Exam

Second Semester Final Exam

Second Semester Final Exam
Description / Period Start Time End Time Length
====DAY 1, Tues, June 13th==== 8:30 AM 3:20 PM 410 min
FINAL Period 1 8:30 AM 10:30 AM 120 min
BREAK 10:30 AM 10:40 AM 10 min
FINAL Period 2 10:47 AM 12:47 PM 120 min
LUNCH 12:47 PM 1:17 PM 30 min
Period 3 1:24 PM 1:50 PM 26 min
Period 4 1:57 PM 2:20 PM 23 min
Period 5 2:27 PM 2:50 PM 23 min
Period 6 2:57 PM 3:20 PM 23 min
====DAY 2, Wed, June 14th==== 8:30 AM 12:57 PM 267 min
FINAL Period 3 8:30 AM 10:30 AM 120 min
BREAK 10:30 AM 10:50 AM 20 min
FINAL Period 4 10:57 AM 12:57 PM 120 min
====DAY 3, Thurs, June 15th==== 8:30 AM 12:57 PM 267 min
FINAL Period 5 8:30 AM 10:30 AM 120 min
BREAK 10:30 AM 10:50 AM 20 min
FINAL Period 6 10:57 AM 12:57 PM 120 min